efbaits

Taal / Langue

Attentie
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/www.efbaits.com/images/phocagallery/JOHN/JK 16.JPG'
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/www.efbaits.com/images/phocagallery/JOHN/JK 16.JPG'

John Kalishoek

Hallo, mijn naam is John Kalishoek, ik woon in Breda en heb sinds een paar jaar een hele lieve vriendin. Ik vis al een jaar of 30 op karper en ken Pascal nu zo’n jaar of 10.

Sinds een paar jaar vis ik met de producten van EFB en het is denk ik geen toeval dat ik sindsdien mijn PB’s schub én spiegel tot boven de 30 kilo heb weten te brengen.

Er zijn veel factoren die het succes van een sessie kunnen bepalen: de stek, het weer, de gebruikte tactiek, je rigs, je aaskeuze etc. Niet alle factoren heb je in de hand, maar de aaskeuze is 1 van de belangrijke factoren die je wel zelf in de hand hebt. Als je het volste vertrouwen kunt hebben in je aas, is dat in ieder geval een zorg minder.

Ik vind een aantal zaken van belang om vertrouwen te kunnen hebben in mijn aas: de versheid en de kwaliteit van de gebruikte producten, weten wat de samenstelling is en er mag niet gerommeld worden met de samenstelling. Ik weet dat Pascal geen concessies doet aan de kwaliteit en samenstelling van zijn producten en daarom ben ik een aantal jaren geleden met de EFB producten gaan vissen. Omdat ik ten volle achter de EFB producten sta, heb ik niet lang na hoeven nadenken toen Pascal mij vroeg toe te treden tot het EFB team. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast over de EFB producten zijn, of zullen worden als ik, en wens ieder zijn droomvis toe!

Ons adres

ONS ADRES :

Extreme Fishing Baits

Praet - Gouwy

Oostbroekstraat 9, 8650 Merkem 

Belgie

 

Contact info

Tel:( 0032) 0495266712

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Url: http://www.efbaits.com