efbaits

Taal / Langue

Attentie
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/www.efbaits.com/images/phocagallery/KENNETH/KR 4.jpg'
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/www.efbaits.com/images/phocagallery/JOHN/JK 16.JPG'
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/www.efbaits.com/images/stories/team/Gino C.JPG'
  • Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/www.efbaits.com/images/stories/team/Patrick O.jpg'

Kenneth Roelandts

Hallo gasten. Mijn naam is Kenneth Roelandts. Ik ben 35 jaar en ben woonachtig in de streek van Aalst. Ergens begin jaren '90 ben ik geprikkeld geworden door onze vriend karper. Sindsdien ga ik geregeld op jacht. Meer dan de helft van mijn vrije tijd gaat naar mijn 2 prachtige dochters.

Read more


John Kalishoek

Hallo, mijn naam is John Kalishoek, ik woon in Breda en heb sinds een paar jaar een hele lieve vriendin. Ik vis al een jaar of 30 op karper en ken Pascal nu zo’n jaar of 10.

Sinds een paar jaar vis ik met de producten van EFB en het is denk ik geen toeval dat ik sindsdien mijn PB’s schub én spiegel tot boven de 30 kilo heb weten te brengen.

Read more


Gino Couwet

Hallo mijn naam is Gino Couwet en woonachtig in de westhoek te Poperinge. Ik ben reeds 20 jaar getrouwd met caroline die mij voor de volle 100% steunt in mijn passie karpervissen waarvoor ik haar bij deze ook wil bedanken.Ikzelf vis al mijn ganse leven waarvan de laatste 20 jaar gericht op karper zowel op bt wateren,prive, en openbaar,enkele jaren terug kwam ik in contact met mensen die met efb producten visten en die meestal verbluffende resultaten hadden waardoor ik mij geroepen voelde om ook die producten eens uit te proberen met alsook een verbluffend resultaat.EFB boilies zijn niet zomaar deegballekes maar kwaliteitsballen vervaardigd uit aleen het beste van het beste waardoor ik mij vereerd voel om als testvisser met deze topproducten  te mogen vissen waarvoor ik dan ook pascal en zijn vrouwke wil bedanken.


Jo Espeel

Jow, ik ben Jo Espeel en woon te Izegem, ik ben getrouwd en loop al op deze bol sinds 1967. Mijn vissen is klein begonnen, met de vaste stok zoekend naar wat de visjes het liefst kregen voorgeschoteld. Daar kon men maar met één ding scoren en dat was met topproducten en de versheid van deze producten moet grandioos zijn. Zon twintig jaar terug wilde ik eens een dikke karper te verschalken op het kanaal hier bij ons. Ook hier speelden versheid en het gebruik van topproducten een grote rol. Tien jaar geleden leerde ik Pascal kennen en het "klikte" meteen, daar hij ook deze gouden regel voor ogen heeft, " enkel het beste is goed genoeg ". Ondertussen zijn we hele goede vrienden geworden. Nu 2012 krijg ik de kans in het EFB-team de jeugd een beetje in de juiste richting te sturen en onze ervaringen over te dragen. Dee neem ik graag met beide handen aan en zal er zeker mijn schouders onder zetten. Hopelijk mogen we nog vele mooie visjaren tegemoet gaan en er een aangename samenwerking van maken. Mijn leuze luid : iedere vis verdiend het beste aas dus kiest een visser met gezond verstand voor topkwaliteit, dus kiest men voor de nummer 1, dus de keuze is snel gemaakt, Extreme Fishing Baits. Langs deze weg bedank ik Katrien en Pascal voor deze Kans.

Grts JO


PRAET PASCAL

Hoi, ik ben Pascal en samen met mijn Vrouw Katrien hebben wij deze Firma opgericht. Zelf ben ik een karpervisser in Hart en nieren en mijn ganse leven staat in het teken van deze passie.


Patrick Ockhuizen

Hoi , mijn naam is Patrick Ockhuizen, en ik ben gesetteld in Varik in Nederland. Varik is een klein dorpje in de Betuwe. Ik ben in 1975 geboren en vis al vanaf mijn 14é surieus op onze vriend de karper. Karpervissen is geen hobby voor mij, het is een passie, en passies moet je koesteren, dat doe ik dan ook als geen ander. De goeie tijd van boilievissen heb ik nog mogen meemaken, en zoals je vaak leest is het gewoon een feit dat het een supertijd was, maar zoals ik goed besef een tijd die niet meer terug komt, dus blijven koesteren "die tijd". Ik ben zelf altijd een boilievisser geweest, in het begin moest een aardbeiboilie rood zijn en een bananenboilie geel, anders ving ik niets, maar ja, ik wist toen niet beter. Gelukkig is die tijd snel voorbijgegaan en zorgen we nu voor topkwaliteit voer met een hoge aantrekkingskracht. ipv gekleurde meelballen die kleur en geur hadden maar niets toevoegde aan de bouw en de gezondheid van onze vrienden. Zelf heb ik koi's, en ik weet als geen ander dat voer enorm belangrijk is voor mijn vissen. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik als testvisser voor EFB met goed voer mag vissen. Mijn koi's zijn er trouwens ook zot van. Ieder zal zo zijn eigen voorkeur hebben naar mixen, flavours, dips, stimulators etc, EFB is in alles gespecialiseerd en heeft een groot assortiment opgebouwd. Dankzij Pascal en Katrien heb ik d elaatste jaren keer op keer mijn record verbroken, nogmaals dank hiervoor en ga zo door met jullie firma. Zo eigenwijs als je soms bent staat kwaliteit op nr1 en niets zal jij uit de weg gaan om hiervan af te wijken. Dat siert je en daarom weet ik zeker dat het voer van EFB altijd met hoge kwaliteit en 100% eerlijke en goed eproducten gemaakt zal blijven worden.    Groetjes Patrick.


Ons adres

OPGELET NIEUW ADRES 

Extreme Fishing Baits

Praet - Gouwy

Oostbroekstraat 9, 8650 Merkem 

 

Belgie

 

Contact info

Tel:( 0032) 0495266712

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Url: http://www.efbaits.com