efbaits

Taal / Langue

Welkom bij EFB

 

Beste Karpervriend, WE ARE BACK !

Na een stille periode, nemen we weer de handschoen op om EFB weer volledig in de spotlight te zetten .

Met opgeheven hoofd stappen we weer in de ring, onder het motto "what doesn't kill you makes you stronger " zijn wij zeer gemotiveerd. De voorbije periode is er op gebied van wettelijke bepalingen en toegestane / verboden producten veel veranderd, daarom zal deze website stapsgewijs aangepast worden met foto's en info betreffende onze nieuwe producten, dus voor alle duidelijkheid, de komende winterperiode zullen wij hier vele aanpassingen doen .

Momenteel zullen er hier nog foto's zijn van producten die niet meer conform zijn met de huidige wetgeving , maar deze worden ALLEN vervangen of verwijderd , maar dit vraagt enige tijd !

Door de huidige crisis ( Corona/Brexit ) ons allen bekend, varieëren enorm de aankoopprijzen van de noodzakelijke producten,daarom gelieve voor de juiste prijzen mij te contacteren . ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   / +32(0)49526 67 12 )

Verder zal er ook in het aanbod een aanpassing zijn, wat en hoe kan u opvolgen op onze hoofdpagina (Artikels >Nieuws ), dar zal u al de laatste UPDATES vinden, alsook op onze Facebookpagina ( Extreme Fishing Baits ) 

Wij konden de website nog langer offline houden om eerst volledig op punt te zetten, maar met het her-opstarten van de site NU ,geven wij het signaal WE ARE BACK !

Verder DANK ik ALLE klanten die steeds in EFB zijn blijven geloven !

 

Met EFB heeft u gekozen voor een attractief en voedzaam aas van hoge kwaliteit. 

Door het langdurig succesvol testen van onze producten op diverse wateren, hebben wij het volste vertrouwen in de vangkracht van het door u gekochte product. Niet alleen zijn onze producten conform de Belgische en Europese wetgeving, ook zorgen wij dagelijks voor een correcte verwerking van de producten en  garanderen wij de versheid van de gebruikte ingrediënten. 

 

Het hele team van EFB wenst u vele mooie vangsten toe!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                             

( Door in de submenu's te gaan, kan men op de afbeeldingen klikken, en worden deze uitvergroot. Zo kan u visueel beter kennis maken met onze producten . )

 

 

Ons adres

ONS ADRES :

Extreme Fishing Baits

Praet - Gouwy

Oostbroekstraat 9, 8650 Merkem 

Belgie

 

Contact info

Tel:( 0032) 0495266712

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Url: http://www.efbaits.com